چهارمین جشنواره اجتماعی «نه به اعتیاد» از یکم تیرماه، همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و دستگاه های متولی مرتبط برگزار می‌گردد.

به گزارش صبح ساباط به نقل از  روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد «مجتبی صداقت» در جلسه هم‌اندیشی چهارمین جشنواره اجتماعی «نه به اعتیاد» با اشاره به برگزاری این جشنواره برای چهارمین دوره متوالی گفت: بر اساس پژوهش های صورت گرفته بهترین راه حل در کنترل و مقابله با اعتیاد، پیشگیری و ارائه آموزش‌های موثر به عموم افراد جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان است. در همین راستا نیز سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، همکاری ویژه و موثری را با دستگاه‌های متولی در این حوزه با هدف آموزش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با بیان اینکه برنامه های جشنواره باید علاوه بر بیان این معضل اجتماعی، راه حل مسئله را در خود جای داده باشند، افزود: نامگذاری یک هفته با شعار «نه به اعتیاد» بهانه ای است تا به حل مسئله این معضل اجتماعی بیشتر پرداخته شود و از آنجایی که آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد تعادل جامعه را مختل می‌کند، باید با یک عزم عمومی، دست به دست هم داده شود تا جامعه را در برابر این بلای خانمان ‌سوز مصون گردد.

وی از تاثیر اقدامات در بحث پیشگیری و آموزش مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت: بهتر است اجرای اینگونه برنامه ها منحصر به زمان خاصی نباشد و در طول سال تداوم یابد.

مدیر اداره اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد نیز در این نشست با ارائه گزارش از برگزاری جشنواره نه به اعتیاد در سال های گذشته، گفت: باتوجه به برگزاری موفق سه دوره جشنواره و اهمیت پیشگیری و آموزش در زمینه آسیب اجتماعی اعتیاد، امسال نیز برنامه های فرهنگی، هنری و آموزشی مختلفی طرح ریزی شده است.

«محمد فکر» عنوان کرد: امید است چهارمین دوره جشنواره نه به اعتیاد با مشارکت بیشتر شهروندان و همکاری نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، ستاد هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر، دادگستری، بهزیستی، دفتر امور اجتماعی استانداری و سایر نهادهای مرتبط به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: بیش از ۲۳ عنوان برنامه فرهنگی، ورزشی، هنری و آموزشی در طول یک هفته، همسو با برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و با همکاری موسسات مردم نهاد در نظر گرفته شده است.

فکر در خاتمه سخنان خود بیان داشت: تعدادی از تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر به نصب پیام های پیشگیری از اعتیاد اختصاص یافته، ضمن اینکه برنامه‌هایی از جمله بهره گیری از ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری، بهره گیری از ظرفیت هنرمندان به عنوان سفیران پیشگیری از اعتیاد، برگزاری نشست خبری و سایر موارد نیز پیش‌بینی شده است.

دبیر کمیته فرهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد نیز در این نشست ضمن تشکر ویژه از سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری به دلیل انجام فعالیت های موثر و سودمند در زمینه مبارزه با مواد مخدر، اظهار داشت: امروزه با ورود فضای مجازی به زندگی همگان، موضوع پیشگیری باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد و به افراد کمک کنیم تا بتوانند در این زمینه تغییر نگرش داده و آموزش‌ها را در رفتارهای خود پیاده سازی کنند.

«محبوبه وفاییان» در پایان از اجرای چند برنامه فرهنگی، مقابله ای در این دوره از جشنواره خبر داد و افزود: در تلاشیم تا مکانی را به عنوان نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد با همکاری سایر ارگان ها تجهیز کرده تا مردم در تمام طول سال بتوانند از آن بهره ببرند.