رئیس بسیج رسانه یزد:نامگذاری این جشنواره به نام ابوذر بر اساس همین ویژگی این شخصیت بزرگوار صورت گرفته که مهمترین هدف برگزاری این جشنواره  تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای برای دفاع از ارزشهای انقلاب است.

به گزارش صبح ساباط؛ علی‌محمد پارسائیان رئیس سازمان بسیج رسانه استان در آیین رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانه ای ابوذر یزد ضمن اعلام آغاز این جشنواره  با بیان اینکه امروز دشمن یک جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته که مهمترین سلاح در  این جنگ  رسانه‌ها و فضای مجازی هستند گفت: برهمین اساس مقام معظم رهبری موضوع جهاد تبیین را بیان فرمودند و از آن به عنوان یک فریضه عینی یاد کردند.

وی افزود: با توجه به این موضوع تلاش داریم در قالب جشنواره رسانه‌ای ابوذر جدا از جهت‌گیری‌های سیاسی بتوانیم جبهه واحدی از رسانه‌ها را در مقابله با دشمن شکل دهیم

رئیس  سازمان بسیج رسانه استان با اشاره به اینکه ابوذر نماد یک شخصیت انقلابی و مطالبه‌گری در دین مبین اسلام است اظهار داشت: نامگذاری این جشنواره به نام ابوذر بر اساس همین ویژگی این شخصیت بزرگوار صورت گرفته که مهمترین هدف برگزاری این جشنواره  تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای برای دفاع از ارزشهای انقلاب است.

وی شناسایی معرفی و حمایت از استعدادهای رسانه‌ای، اهتمام به رفع نیازهای آموزشی اهالی رسانه در جهت رفع کاستی‌ها و نواقص حوزه‌ی رسانه و تولید محتوی و کمک به تولیدات رسانه‌ای با موضوع آسیب‌های اجتماعی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

پارسائیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه  دومین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در دو سطح استانی و کشوری برگزار می‌شود به نحوی که برگزیدگان استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت ابراز داشت: جشنواره استانی ابوذر در یزد در ۱۱ قالب تولید محتوی رسانه‌ای از جمله گزارش تحلیلی و تحقیقی، گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و مقاله، تیتر، موشن گرافی، عکس و سایر بخشها برگزار خواهد شد.

وی محورهای این دوره جشنواره را شامل موضوع شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام، بیانیه گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی خواند و افزود: البته سه محور ویژه برای جشنواره استان نیز در نظر گرفته شده که شامل تولید محتوی ویژه جامعه شهدا و ایثارگران، گردشگری و دستاوردهای دانش بنیان در مصرف آب و انرژی است.

مسئول بسیج رسانه استان در پایان گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق سایت بسیج رسانه استان ارسال کنند که پس از داوری آنها، برگزیدگان در مراسم اختتامیه که همزمان با هفته بسیج امسال برگزار خواهد شد، معرفی و تجلیل خواهند شد.

گفتنی است دومین جشنواره رسانه ای ابوذر با همراهی استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، خانه مطبوعات و رسانه های استان، اداره کل میراث فرهنگی، سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری، سپاه الغدیر استان، سازمان بسیج هنرمندان و شهرداری یزد از امروز آغاز به کار کرده و مراسم اختتامیه آن در هفته بسیج برگزار خواهد شد.

  • نویسنده : حیران