سرپرست فرمانداری مهریز از بهره برداری ۴۴ پروژه عمرانی،صنعتی،بهداشت و درمان ، گردشگری و کشاورزی با اعتبار بالغ بر ۲۱۵میلیارد تومان در ایام الله دهه فجر خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمددهقان بنادكي درگفتگو با خبرنگار ما؛ از بهره برداری ۴۴ پروژه عمرانی،صنعتی،بهداشت و درمان ، گردشگری و کشاورزی با اعتبار بالغ بر ۲۱۵میلیارد تومان در ایام الله دهه فجر خبر داد.

وی گفت:  اجرای بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی، مذهبی، دیدار با خانواده های معظم شهدا و ملاقات های مردمی نیز برنامه ریزی شده که به دلیل وضعیت قرمز کرونا در مهريز با محدودیت‌هایی مواجه شده و تصمیم گیری در رابطه با انجام آیین های دهه فجر، باید منطبق با مصوبات ستاد کرونا استان باشد.
دهقان تصریح کرد: طرح‌های اقدام ملی و جهش تولیدی مسکن ۱۵۰ واحدی نیز در شهرستان مهریز بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند ولی ۴۴ واحد طرح اقدام ملی مسکن در مهریز برای افتتاح وبهره‌برداری در این ایام آماده شده است.
سرپرست فرمانداری مهریز خاطر نشان کرد:رسالت ما معرفی دستاوردها‌ی انقلاب بوده و با وجود رعایت شیوه نامه ها،نباید مانع از اطلاع رسانی در این زمینه شد.

این مقام مسئول در پایان گفت: باید با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی دستاوردهای انقلاب را تبیین نمائیم.

  • نویسنده : حیران