رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد :در خصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نیز تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تغییر وضعیت رنگ‌بندی استان تصمیم نهایی برای برگزاری تجمع یا راهپیمایی بعد از مصوبه ستاد مقابله با کرونا اتخاد و اعلام می‌شود.

به گزارش صبح ساباط؛ حجت الاسلام متوسل پیش از ظهر امروز در نشست خبری ستاد دهه فجر استان، با بیان این‌که شعار دهه فجر امسال عبارت «جشن ملی ۱۴۰۰» است، اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن ۱۲ بهمن ماه مراسم ورود نمادین حضرت امام خمینی ره و رژه موتوری از فرودگاه تا گلزار شهدای خلدبرین برگزار می شود.

وی افزود: مردمی شدن ویژه برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی را رویکرد جدی این دوره برنامه‌های ستاد دهه فجر در استان یزد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است دو هزار و ۴۹۰ عنوان برنامه ویژه بزرگداشت دهه فجر در سطح استان برگزار شود.

حجت الاسلام متوسل در خصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نیز تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تغییر وضعیت رنگ‌بندی استان تصمیم نهایی برای برگزاری تجمع یا راهپیمایی بعد از مصوبه ستاد مقابله با کرونا اتخاد و اعلام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد ستادهای دهه فجر شهرستان‌های استان یزد با حضور فرمانداران و معاونین سیاسی فرمانداری‌ها تشکیل شده و نسبت به برنامه‌ریزی‌های جدی اقدام شده است

اعطای ۴۳ فقره کمک هزینه ازدواج به ۴۳ زوج به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

علی نوری زاده رئیس کمیته بسیج و نیروهای مسلح با بیان اینکه برای برگزاری جشن انقلاب از دوماه قبل یکسری برنامه ها را طراحی کردیم که البته بنا به شرایط عادی برنامه ریزی شده که امیدواریم با بهبود شرایط بتوانیم آن ها را اجرایی کنیم.

وی افزود: برای ۵۰۰ رده بسیج در ایام دهه فجر برنامه ریزی شده که شامل یادواره شهدا، جشن ها، استقبال نمادین ورود حضرت امام(ره) در فرودگاه یزد ساعت ۹ صبح، اعزام گروه های جهادی به روستاهای استان، افتتاحیه نمایشگاه محصولات اقتصاد مقاومتی، کلنگ زنی آبرسانی به ۵ روستا، غبارروبی گلزار و سرکشی از خانواده های شهدا، اعطای ۴۳ فقره کمک هزینه ازدواج به ۴۳ زوج به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، اکران تله فیلم دوماه شمسی در روستای شمسی، همایش سران طوایف و بررسی مشکلات عشایر، افتتاح کارگاه خیاطی در شهرستان تفت، برگزاری مراسم جایزه ادبی یوسف و رونمایی کتاب، آبروی محله و حضور بسیجیان در مراسم ۲۲ بهمن است.

نواختن زنگ انقلاب در مدارس یزد

ملانوری رئیس کمیته دانش آموزی و فرهنگیان دهه فجر در حاشیه نشست خبری برنامه های دهه مبارک فجر از نواختن زنگ انقلاب در ساعت ۹:۳۳ روز ۱۲ بهمن در  مدارس استان خبر داد و گفت: این مراسم تا قبل از شرایط فعلی کرونایی به صورت حضوری برنامه ریزی شده بود که به نظر می‌رسد با وضعیت فعلی به‌صورت غیر حضوری در شبکه شاد با پیام آیت الله ناصری و استاندار انجام شود.

وی برگزاری ۱۴ محفل انس با قرآن، فراخوان تولید محتوای الکترونیک پیرامون دستاوردهای انقلاب با رویکرد جهاد تببیین، برگزاری یادواره شهدای انقلاب و شهدای فرهنگی، اعزام دانش آموزان به راهیان نور، برگزاری جنگ های دهه فجر، برگزاری مسابقات کتابخوانی، برگزاری دوره ضمن خدمت مهدوی با حضور ۸ هزار فرهنگی کشوری، اجرای شادمانه های انقلاب ویژه پیش دبستانی ها، افتتاح و کلنگ زنی ۱۴ طرح عمرانی توسط اداره نوسازی مدارس، افتتاح دارالقرآن تخصصی و نمایشگاه استانی مدرسه انقلاب را از جمله برنامه های این کمیته دانست.

  • نویسنده : حیران