رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد گفت جشنواره سر سخن پس از اختتامیه با حمایت سازمان برای دومین دوره کلید خواهد خورد.

به گزارش صبح ساباط؛ حجت الاسلام مجتبی صداقت در آیین اختتامیه اولین جشتواره ملی گویندگان، مجریان و سخنوران سر سخن با بیان اینکه هیچ فرد بی استعدادی وجود ندارد گفت: متاسفانه  به دلیل اینکه استعداد یابی نکردیم و نطام آموزشی ما در این زمینه خوب عمل نکرده امروز شاهد محدود شدن استعدادها به تعداد مشخصی شغل و هرز رفتن دیگر استعداد ها شده است.

وی افزود: هر کس باید در هر جایگاهی که مسئولیت دارد برای کشف استعدادهای این مرز و بوم به ویژه جوانان و نوجوانان تلاش کند و اگر چنین اتفاقی رقم نخورد شاهد افزایش آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد تصریح کرد: جنس جشنواره سر سخن از جنس استعدادیابی است و امیدواریم این جشنواره ادامه دار بوده و شاهد استعدادیابی در حوزه سخن و گویندگی باشیم که البته حوزه بسیار سختی است.

صداقت ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این جشنواره به ویژه عباس گلرسان مجرب توانمند استان اظهار داشت: یکی از مهمترین ویژگی این جشنواره علاوه بر داوری بحت آموزش بود به گونه ای که در کنار ارزیابی استعدادهای خدادادی مبحث آموزش نیز توسط داوران که از مفاخر این حوزه هستند نیز صورت می گرفت.

وی تاکید کرد: اگر استعدادهای خدا ای آموزش نبیند و ارتقا پیدا نکنند این هنر و استعداد هم هرز خواهد رفت.

این مدیر شهری در پایان گفت: این جشنواره پس از اختتامیه با حمایت سازمان برای دومین دوره هم کلید خواهد خورد.

  • نویسنده : حیران