به گزارش صبح ساباط؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که به دوحه سفر کرده است؛ پس از دیدار با امیر قطر، دو دور دیدار و گفتگو با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و امور خارجه قطر برگزار کرد و در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به تبادل نظر پرداخت.
امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط دو کشور بر پایه همکاریهای دوجانبه و منطقه ای، بر ضرورت گسترش ابعاد همکاریها به ویژه در حوزه تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت ها و مزیت های جمهوری اسلامی ایران و هماهنگی در زمینه تبادل هیئت های عالیرتبه تاکید کرد.
وی با تاکید بر اولویت همسایگی از نگاه دولت سیزدهم، بر رویکرد ایران برای توسعه مناسبات با کشورهای منطقه و انجام گفتگوهای منطقه ای در جهت ثبات و استقرار منطقه استقبال و آن را مهم ارزیابی کرد.
وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار با تشریح دیدگاه رهبری این کشور در زمینه تحکیم و توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران، علاقمندی قطر برای گسترش همکاریها، خصوصا در حوزه فعالیت های اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.
شایان ذکر است؛ همکاری در حوزه مسائل منطقه ای و بین المللی خصوصا تحولات افغانستان و یمن از جمله دیگر موضوعات مطرح شده در گفتگوهای وزرای امور خارجه دو کشور بود.













Wednesday, 26 August , 2026