گروه خیریه‌ بهاباد با همکاری افراد معتمد، نیکوکاران و گروه‌های جهادی با عنوان «بانوان همدل» ۳۱۳ بسته کمک معیشتی به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان تهیه و بین نیازمندان و اقشار متاثر از ویروس کرونا در این شهرستان توزیع کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ صدیقه امینی بهابادی مسئول گروه خیریه بانوان همدل روز چهارشنبه در حاشیه توزیع این بسته‌ها به خبرنگاران گفت: گروه‌های جهادی و مجموعه بسیج مردمی از ابتدای شیوع کرونا در اوایل اسفند ماه ۱۳۹۸ تاکنون اقدام‌های مختلف بهداشتی، درمانی و کمک‌های مومنانه برای رفع مشکل مردم انجام دادند.

این فعال اجتماعی افزود: خیران می‌توانند کمک‌های خود را برای توزیع در بین نیازمندان واقعی و آسیب دیده از کرونا به پایگاه‌ها و مراکز بسیج تحویل دهند.

امینی بهابادی اظهار کرد: در راستای تحقق دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرای رزمایش کمک‌های مومنانه این بسته‌ها با کمک و همیاری بسیجیان گروه جهادی فتح پایگاه مقاومت ولیعصر (عج) شهرک، پایگاه ریحانه، این گروه خیریه‌، معتمدان تهیه و با همکاری گروه های جهادی توزیع شد.

  • نویسنده : حمیدرضا اخوان بهابادی