رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: دانشگاه آزاد به دنبال مهارت آفرینی و تربیت کارآفرین بوده و با ایجاد مرکز نوع آوری و بررسی مطالبات موردی تلاش دارد در کاهش فاصله بین صنعت و دانشگاه اثرگذار باشد و با یافتن راه حل، بتواند صنعت و دانشگاه را با یکدیگر آشتی دهد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمد رضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در گفتگو با صبح ساباط؛ با اشاره به چهلمین سال تاسیس این دانشگاه گفت: در استان یزد ده واحد دانشگاه آزاد در شهرستان های اردکان، میبد، اشکذر، تفت،خاتم، ابرکوه، بافق، بهاباد، مهریز و یزد فعال هستند و بیش از ۱۵هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰۰رشته تدریس می شود که ۱۸۶رشته آن در واحد یزد و ۲۸رشته در مقطع دکتری بوده و ۲۵۰عضو هئیت علمی دارد و بیش از ۱۱۰هزلر فارغ‌التحصیل طی این چهل سال از دانشگاه فارغ التحصیل شدند.

دهقانی با بیان اینکه خوشبختانه زیر ساخت های دانشگاه کارآفرین و مدیریت گرا با برخورداری از دو مرکز نوع آوری و رشد فراهم است ابراز داشت: معتقدیم اگر دانشگاه مرکز تحول است باید ابتدا از خودش این تحول را آغاز کند به همین جهت به دلیل مردمی بودن و انعطاف در ساختار، طرحی با عنوان سند تحول و تعالی طی۵سال شامل ۵چرخش و تغییر اجرایی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد استان، تغییر سبک آموزشی حافظه محور به سمت یادگیری تعالی محور مبتنی بر روش های نوین آموزشی، تغییر از رشد کمی به رشد کیفی، تغییر از عرضه محوری مقاله به سمت تقاضا محوری مسئله محور، تغییر برنامه های فرهنگی ناکارآمد به سمت اثرگذاری اجتماعی و تغییر در عرصه اشتغال را ۵ تغییر مهم سند تحول و تعالی عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی این چرخشها بر اساس نیاز جامعه طراحی شده به گونه ای که در چرخش پنجم مهارت آموزی محور اصلی کار قرار گرفته که در آن لزوما اساتید با مدارج علمی اقدام به تدریس نمی کنند بلکه از استاد کاران تجربی در این دانشگاه استفاده می شود.

دهقانی اضافه کرد: دانشگاه آزاد به دنبال مهارت آفرینی و تربیت کارآفرین بوده و با ایجاد مرکز نوع آوری و بررسی مطالبات موردی تلاش دارد در کاهش فاصله بین صنعت و دانشگاه اثرگذار باشد و با یافتن راه حل، بتواند صنعت و دانشگاه را با یکدیگر آشتی دهد.

  • نویسنده : حیران