دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر پنجشنبه، چهارم آذرماه برای دومین بار طی ۱۰۰ روز گذشته میزبان مدیران ارشد رسانه ای، مدیران مسئول و سردبیران رسانه‌های کشور در محل وزارت امور خارجه بود.

به گزارش صبح ساباط؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان عصر پنجشنبه، چهارم آذرماه برای دومین بار طی ۱۰۰ روز گذشته میزبان مدیران ارشد رسانه ای، مدیران مسئول و سردبیران رسانه‌های کشور در محل وزارت امور خارجه بود.

امیر عبداللهیان در این دیدار صمیمانه در خصوص مهمترین موضوعات سیاست خارجی در طی ۱۰۰ روز اول دولت سیزدهم، از جمله اولویت های منطقه ای، سفر جناب آقای دکتر رئیسی به ترکمنستان و شرکت در اجلاس سران اکو در آن کشور، وضعیت افغانستان، سیاست خارجی متوازن با آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین، روابط با همسایگان، آخرین تحولات بین‌المللی و همچنین مذاکرات هفته آتی وین، بحث و تبادل نظر کرد.

در این نشست؛ مدیران مسئول رسانه‌ها نیز دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل مختلف سیاست خارجی و مذاکرات فراروی وین مطرح نمودند.

لازم به ذکر است در این جلسه علاوه بر خطیب‌زاده معاون وزیر خارجه و سخنگوی دستگاه دیپلماسی، مهدی پور معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و جمعی از مدیران ارشد وزارت خارجه نیز حضور داشتند.