پرهام شهسواری رکابزن تیم دوچرخه‌سواری اعتمادکالا در رشته تایم تریل انفرادی مرحله دوم دوچرخه سواری جوانان باشگاه های کشور قهرمانی ایستاد.

به گزارش صبح ساباط؛ الهه جورابی نایب رئیس هیئت دوچرخه سواری یزد در گفتگو با خبرنگار ما؛ با اشاره به برگزاری مرحله دوم دوچرخه سواری جوانان باشگاه های کشور گفت: این مرحله در بخش جاده با حضور ۲۴ رکابزن از ۸ تیم در رشته تایم تریل انفرادی به مسافت ۱۲ کیلومتر در کیش برگزار شد.

وی افزود: در این بخش از مسابقات پرهام شهسواری دوچرخه‌سوار اعتمادکالا یزد توانست با زمان ۱۷ دقیقه و ۵۵ ثانیه و ۳۷ صدم ثانیه بالاتر از سایر رکابزنان بر سکوی نخست قرار گیرد.

در این رشته رکابزنانی از تیم فولادمبارکه سپاهان دوم و شرکت عمران سهند بر سکوی سوم ایستادند و بدین ترتیب در مجموع تیمی، تیم اعتمادکالا در صدر ۱۵۶ امتیاز و تیم‌های فولادمبارکه با۱۴۶ امتیاز و شرکت عمران سهند با ۱۴۲ امتیاز در سکوهای دوم و سوم قرار گرفتند.

گفتنی است؛ این رقابت‌ها‌ فردا در رشته استقامت در میکامال کیش به مسافت ۶۸ کیلومتر برگزار خواهد شد.

  • نویسنده : حیران