کارشناس ارتباط تصویری و کارشناس ارشد تصویر سازی در گفتگوی اختصاصی با صبح ساباط: نسل جوان برای چاپ و انتشار کتاب های خود عجله دارند اما بهتر است قبل از چاپ کتاب؛ روند یادگیری و کسب تجربه در مجلات طی شود و مهارت و کیفیت تصویرگری ارتقا یابد. چراکه این کتاب ها در رزومه کاری افراد ثبت خواهند شد و قطعا یک کتاب بسیار خوب بهتر از داشتن چندین کتاب با کیفیت متوسط است.

به گزارش صبح ساباط؛ عسل حاذقی کارشناس ارتباط تصویری و کارشناس ارشد تصویر سازی در بیان سابقه کاری و تحصیلی خود با بیان اینکه متولد سال ۱۳۶۹ است؛ خاطرنشان کرد: از اوایل علاقه زیادی به هنر داشتم و در هنرستان تحصیل کردم، پس از این دوره، مدرک کارشناسی خود را در رشته ارتباط تصویری و کارشناسی ارشد را در رشته تصویرسازی گرفتم.

حاذقی ضمن اشاره به اینکه موضوع پایان نامه دوره کارشناسی وی تصویرگری کتاب بوده است؛ افزود: برای پایان نامه خود، به تصویرگری کتابی پرداختم که داستان آن را خودم نوشته بودم.

وی در همین رابطه ادامه داد: پس از اینکه فارغ التحصیل شدم، فرنوش رحیمی از دوستانم که قصد رفتن به خارج از کشور را داشت از من درخواست کرد تا دلنوشته هایش را تصویرسازی کنم و بر اثر این اتفاق بود که روند فعالیت من به صورت حرفه ای آغاز شد.

حاذقی با اشاره به ارسال نمونه کارها و پایان نامه خود برای انتشارات امیرکبیر خاطرنشان کرد: مدیر هنری انتشارات در آن زمان از آثار من ایتاد بیوک ملکی خوششان آمد و این موضوع باعث شد که من با انتشارات مختلفی کار کنم و اثراتی از جمله مجموعه داستان های قصه های هرشب به قلم جناب اقای مجید شفیعی و آموزش سنتور به کودکان که در داخل کتاب پر از تصاویر هست و کتاب کتاب روزه ی کله گنجسکی از انتشارات به نشر همینطور کتاب دخترکوچولو و خوشبختی از انتشارات علمی فرهنگی که به تازگی چاپ شده است را ارائه دهم.

وی خود را از تصویرگرانی دانست که کار خود را با تصویر گری کتاب شروع کرده است و گفت: در میان کتاب های خود با مجلات مختلفی از جمله قلک، پوپک و دوست کودک همکاری داشته و در حال حاضر حدود ۸ ماه است که برای چاپ کتاب شیرا از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مدیریت هنری جناب اقای کمال طباطبایی فعالیت می کنم.

این هنرمند جوان همچنین همکاری با شهرداری برای زیباسازی شهر، کسب اثر برگزیده در مسابقه بیسکوییت مادر و همکاری با بیمه ملت را برخی دیگر از فعالیت های خود عنوان کرد و افزود: همچنان مانند اولین روز کاری ام مشتاق و علاقمند هستم و برای اینکه بتوانم خود را محک بزنم کتاب ها را تصویر سازی می کنم، چرا که تصویر سازی کتاب، تصویرگر را هر لحظه به چالش می کشد و با تصویرسازی، رمز یک داستان برای درک راحت تر کودک یا نوجوان گشوده می شود.

این تصویرگر موفق در گفتگوی اختصاصی با صبح ساباط با بیان اینکه پیام های بسیاری در مورد آموزش تصویرگری دریافت کرده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر کلاس آموزشی برگزار نمی کنم اما به پیشنهاد اساتید خودم، در برنامه های آینده ام زمانی را برای آموزش تصویرگری در نظر خواهم گرفت.

وی طراحی را گامی بسیار مهم و اساسی در تصویر سازی عنوان کرد و با اشاره به اینکه بهره مندی از توانایی طراحی با استاندارد مناسب باعث تسریع روند یادگیری تصویرسازی خواهد شد خاطرنشان کرد: علاقمندان می توانند برای ورود به عرصه تصویر سازی به صورت حرفه ای، با مجلات کودکان همکاری کرده و ضمن محک زدن خودشان، کار خودشان را در زمینه تصویر سازی و تصویرگری آغاز کنند.

عسل حاذقی ادامه داد: نسل جوان برای چاپ و انتشار کتاب های خود عجله دارند اما بهتر است قبل از چاپ کتاب، روند یادگیری و کسب تجربه در مجلات طی شود و مهارت و کیفیت تصویرگری ارتقا یابد چرا که این کتاب ها در رزومه کاری افراد ثبت خواهند شد و قطعا یک کتاب بسیار خوب بهتر از داشتن چندین کتاب با کیفیت متوسط است.

وی مهم ترین حامی و مشوق خود را پدر و مادر خود دانست و ضمن قدردانی از حمایت های آنان در طول سالیان گذشته، در بیان خاطره ای از پدر خود در مواجه با اولین کتاب گفتن: زمانی پدرم به من گفتن که اگر روزی تو نباشی کتاب هایت همیشه خواهند بود و این صحبت پدرم مشوقی برای من شد که خیلی جدی تر و با احساس مسئولیت و علاقه بیشتری به تصویرسازی کتاب ها نگاه کنم.
حاذقی خاطرنشان کرد: همواره سعی کرده ام در هر زمانی بهترین خودم باشم و اگر زمانی به کتاب خودم نگاه کردم بدانم که این کتاب نتیجه بهترین تلاش من در آن زمان بوده و روند پیشرفت را برای خودم احساس کنم.