به گزارش صبح ساباط، سردار عباسعلی بهدانی فرد، فرمانده انتظامی استان یزد گفت: با هدف مبارزه با سرقت اجرای طرح ضربتی، پلیس یزد با تشکیل چند تیم از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: کارآگاهان پلیس با اجرای یک طرح ۷۲ ساعته در سطح شهر یزد ۱۹ سارق حرفهای در قالب سه باند را شناسایی و آنها را دستگیر کردند.
سردار عباسعلی بهدانی فرد، خاطر نشان کرد: متهمان در اداره پلیس به ۸۵ فقره سرقت از منازل نیمه ساز در شهر یزد اعتراف و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان با بیان این که شناسایی مالباختگان این پرونده ادامه دارد، گفت: با تحقیقهای پلیس مشخص شد این افراد بیشتر دست به سرقت از منازلی میزدند که از لحاظ ایمنی و وسایل ضد سرقت در وضعیت ضعیفی قرار داشته اند، به همین منظور شهروندان باید با تقویت سیستمهای ضد سرقت، سارقان را در اهداف شومشان ناکام بگذارند.
- منبع خبر : باشگاه خبرنگاران
Friday, 1 December , 2023