به گزارش صبح ساباط، عماد تشکری ظهر امروز در نهمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد در تشریح عملکرد استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا گفت: از سهم ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار کشوری برای واحدهای آسیب دیده از کرونا ۹۲۶میلیارد تومان معادل ۲٫۳ درصد به استان یزد تعلق گرفته است.
وی ادامه داد: براساس آمار طرح های معرفی شده به بانکهای عامل بیش از پنج هزار فقره پرونده کسب و کار آسیب دیده در رستههای مختلف با حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ اشتغال به بانکها معرفی شدند که تاکنون ۴۵۴ فقره پرونده به میزان ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان اینکه ۱۰۲ طرح با اشتغال بیش از ۱۸۰۰ نفر در دست بررسی دستگاههای اجرایی برای دریافت تسهیلات هستند، گفت: عدم امکان تغییر و ویرایش دستگاه اجرایی در سامانه کارا موجب سردرگمی و نارضایتی و عدم امکان معرفی کسب و کار شرایط دریافت تسهیلات به بانک عامل شده است که باید ضمن هماهنگی و بررسی طرح توسط رابطین دستگاهها و دریافت تاییده از دستگاه صادر کننده مجوز نسبت به ارسال طرح به بانک عامل اقدام شود.
تشکری تصریح کرد: روند کند پرداخت تسهیلات به واحدهای به شدت آسیب دیده از کرونا موجب شده که تاکنون صرفا حدود دو درصد از سهمیه استان در این زمینه جذب شود که کثرت تعداد متقاضیان مراجعه کننده برای تغییر بانک از بانک سپه به دیگر بانکها و عدم معرفی رابطین بانک به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی از عوامل کندی این روند بوده است.
وی ضمن تاکید بر لزوم معرفی رابطین بانک به اداره تعاون توسط بانکهای عامل گفت: بانکها موظفند ضمن تسریع در پرداخت تسهیلات، وثایق و تضامین دریافتی را مطابق با شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه واحدهای آسیب دیده ناشی از کرونا در دستور کار خود قرار دهعند و از هر گونه سختگیری دراعطای تسهیلات خودداری کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در خصوص تعهد دستگاههای اجرایی استان برای ایجاد اشتغال در سال جاری گفت: ۱۸ دستگاه اجرایی استان برای سال جاری طی مکاتبهای که با اداره کل کار تعاون و رفاه اجتماعی داشتند متعهد شدهاند که ۱۳ هزار و ۵۹۴ شغل در استان ایجاد کنند.
تشکری افزود: تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی استان تا پایان تیرماه چهار هزار و ۵۳۱ نفر بوده است که تاکنون اشتغال ثبت شده در سامانه رصد ۵۰۴ معادل ۱۱ درصد تحقق اشتغال تا پایان تیرماه در استان است و به نظر میرسد اشتغالها ایجاد شده در سامانه به ثبت نرسیده است.
وی عنوان کرد: از مجموع تعهد اعلام شده اداره کل صنعت معدن تجارت استان با ۶هزار و ۷۵۰ تعهد شغلی، اداره کل جهاد کشاورزی استان با یک هزار و ۵۵۰ و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با یک هزار و ۵۰۰ تعهد از میان دستگاههای اجرایی بیشترین تعهد شغلی را داشتهاند.
تشکری افزود: از سوی دیگر شهرستان یزد با پنج هزار و ۴۲۴ تعهد شغلی، اردکان با یک هزار و ۸۵۲، میبد با یک هزار و ۲۶۸ و مهریز با ۹۲۴ تعهد از میان شهرستانهای استان، بیشترین تعهد شغلی را داشتهاند.
- منبع خبر : یزدرسا
Monday, 9 September , 2024