تخلف گرانفروشی یک واحد صنفی نمایشگاه معاملات خودرو در یزد با شکایت شاکی خصوصی محرز شد و متخلف علاوه بر بازگرداندن بیش از هفت میلیارد ریال به شاکی، به پرداخت ۳۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

به گزارش صبح ساباط؛ ابوالفضل صفار رئیس شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی یزد گفت: پرونده تخلف گرانفروشی یک واحد صنفی نمایشگاه معاملات خودرو به ارزش هفت میلیارد و ۲۹۳ میلیون ریال در این شعبه رسیدگی شد.

صفار افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و استعلام‌های انجام‌شده، تخلف گرانفروشی را محرز دانست و متخلف را علاوه بر بازگرداندن هفت میلیارد و ۲۹۳ میلیون ریال در حق شاکی، به پرداخت ۳۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رئیس شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی یزد اظهار کرد: مبلغ جریمه تعیین‌شده معادل بیش از چهار برابر ارزش ریالی تخلف بوده که حکم در مهلت قانونی صادر و در مرحله اجرای احکام اجرا و پرونده مختومه شد.

وی ادامه داد: بازرسان و کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت پس از دریافت شکایت شاکی، گزارش تخلف را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی یزد ارسال کردند.

رسیدگی به این پرونده پس از شکایت مشتری و بررسی مستندات و استعلام‌های لازم انجام شد و در نهایت، علاوه بر جبران مبلغ دریافت‌شده، برای واحد صنفی متخلف جریمه نقدی سنگینی تعیین و حکم صادرشده نیز اجرا شد.