مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی باقیان زارچ خبر داد و گفت: این نیروگاه با ظرفیت ۲۰۰ کیلووات و بهره‌گیری از ۲۹۸ پنل خورشیدی و دو دستگاه اینورتر ۱۰۰ کیلوواتی، به شبکه برق متصل و وارد مدار بهره‌برداری شد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدجواد جلیلی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، از بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی باقیان زارچ خبر داد و گفت: این نیروگاه با بهره‌گیری از ۲۹۸ پنل خورشیدی و دو دستگاه اینورتر ۱۰۰ کیلوواتی، به شبکه برق متصل و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

جلیلی با اشاره به اهمیت توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در تأمین انرژی پایدار افزود: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی، یکی از راهکارهای مؤثر برای تنوع‌بخشی به سبد تأمین انرژی، کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و کمک به تأمین برق پایدار است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های مطلوب استان یزد در بهره‌گیری از انرژی خورشیدی، توسعه این نیروگاه‌ها می‌تواند نقش مؤثری در استفاده از انرژی پاک و افزایش ظرفیت تولید برق داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان یزد توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم خود دنبال می‌کند و بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی در این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه هرچه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر در استان باشد.

جلیلی افزود: بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی باقیان زارچ، گامی دیگر در مسیر توسعه انرژی‌های پاک و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در استان است و می‌تواند در تأمین برق پایدار و کاهش ناترازی انرژی نقش مؤثری ایفا کند.