رئیس حوزه قضایی بخش عقدا با هشدار نسبت به هرگونه ترک فعل و سهل‌انگاری در نگهداری از اموال دولتی، از برخورد قانونی با متصدیان خاطی خبر داد و بر ضرورت صیانت از حقوق عمومی تأکید کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ مجتبی فلاح یخدانی، رئیس حوزه قضایی بخش عقدا، در پی دریافت شکایات متعدد شهروندان درباره تضییع و آسیب به اموال عمومی، از وضعیت برخی مجموعه‌های دولتی در این بخش بازدید کرد و نسبت به خسارت‌های وارد شده به اموال بیت‌المال ابراز نگرانی کرد.

فلاح یخدانی با تأکید بر اینکه اموال دولتی متعلق به عموم مردم و از حقوق بنیادین جامعه است، اظهار داشت: مسئولان هر دستگاه موظف به حفظ، نگهداری و حراست از اموال تحت اختیار خود هستند.

رئیس حوزه قضایی بخش عقدا هشدار داد: در صورت مشاهده هرگونه ترک فعل یا سهل‌انگاری در نگهداری از اموال عمومی، دستگاه قضایی بدون هیچ‌گونه اغماض با متصدیان مقصر برخورد قانونی خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت رهاشده برخی ساختمان‌های دولتی از جمله ساختمان دانشگاه پیام‌نور، مرکز فنی و حرفه‌ای و تعدادی از مدارس این بخش، تصریح کرد: هرگونه سهل‌انگاری که منجر به تضییع حقوق دولت و تخریب اموال عمومی شود، برای مسئولان مربوطه مسئولیت قانونی به دنبال خواهد داشت.

این بازدید با هدف صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از تضییع اموال عمومی انجام شد و دستگاه قضایی بخش عقدا بر استمرار نظارت‌ها و برخورد با موارد قصور در نگهداری از اموال دولتی تأکید کرد.