استاندار یزد با تأکید بر ضرورت تحول در نظام اداری، توسعه فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی را لازمه ارتقای بهره‌وری و پاسخگویی به مطالبات مردم دانست.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدعلی طالبی، استاندار یزد، در نشست شورای راهبری تحول اداری استان با محوریت بررسی طرح ملی مانا و توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در نظام اجرایی، بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای ایجاد نظام اداری چابک، بهره‌ور و پاسخگو تأکید کرد.

طالبی با اشاره به اهمیت تحول در ساختار اداری، اظهار داشت: شالوده اصلی این تحول، منابع انسانی پویا، توانمند و کارآمد است و هدف نهایی اصلاح نظام اداری، ارائه خدمات مطلوب‌تر، صرفه‌جویانه‌تر و با بهره‌وری بیشتر به مردم است.

استاندار یزد با بیان اینکه جهان به سرعت در مسیر فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی حرکت می‌کند، گفت: پیوند فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی با نظام اداری، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای ارتقای عملکرد دستگاه‌های اجرایی است.

وی با اشاره به جایگاه یزد به عنوان پایلوت اجرای هوش مصنوعی در کشور، افزود: مدیران باید با شناخت دقیق از الزامات دنیای جدید، از ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای کاهش اتلاف زمان، افزایش دقت و بهبود کیفیت خدمات استفاده کنند.

وی همچنین بخش مهمی از تحول اداری را در گرو توجه به حقوق شهروندی و پاسخگویی شفاف به مطالبات مردم دانست و تصریح کرد: پیگیری درخواست‌های مردمی باید در اولویت مدیران قرار گیرد و هیچ مدیری حق بی‌توجهی یا تعلل در پاسخگویی به مردم را ندارد.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: حتی ارائه پاسخ مستدل و قانونی به درخواست‌های خارج از ضابطه نیز می‌تواند نقش مؤثری در پیشگیری از فساد و تقویت اعتماد عمومی داشته باشد.

در این نشست، موضوعاتی از جمله وضعیت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) و طرح ادغام مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور بافق نیز مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان این جلسه مقرر شد نخستین نشست شورای اداری استان تا پیش از پایان ماه جاری با دستور کار ویژه بررسی ظرفیت‌های هوش مصنوعی برگزار شود. همچنین تداوم نشست‌های تخصصی با حضور نخبگان دانشگاهی، فعالان بخش خصوصی و جامعه فرهنگیان در دستور کار مدیریت استان قرار گرفت.