در حاشیه سفر رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استان یزد، سند مالکیت مسجد جامع یزد که قدمتی چندصدساله دارد، صادر و به اداره کل اوقاف تحویل داده شد.

به گزارش صبح ساباط؛ در حاشیه سفر حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استان یزد، سند مالکیت مسجد جامع یزد که قدمتی چندصدساله دارد، صادر و به اداره کل اوقاف تحویل داده شد.

این مسجد که از قرنها پیش(قرن پنجم هجری) به عنوان پایگاه عبادی و تاریخی مردم یزد شناخته میشد، تا امروز به دلیل تداخلات ثبتی و ابهامات تاریخی در مالکیت، بی سند باقی مانده بود، با پیگیریهای دستگاه قضا، ثبت اسناد، اوقاف و میراث فرهنگی، این معمای چندقرنی بالاخره حل شد.

بابایی در حاشیه این رویداد با تأکید بر اینکه تثبیت مالکیت اماکن تاریخی و مذهبی خط قرمز ماست گفت: صدور سند برای مسجد جامع یزد یعنی تاریخ این سرزمین شناسنامه دار شد.

این مسجد مربعی شکل با الهام از خانه کعبه ساخته شده و دارای قدیمی‌ترین نمونه معماری است که به عنوان نماد کیهانی در بین الگوهای معماری مسلمانان استفاده می شود.