مدیرعامل شرکت آبفای یزد از پیشرفت چشمگیر پروژه انتقال آب به روستای توت خبر داد و گفت: حفر چاه با آبدهی مناسب به اتمام رسیده و عملیات لوله‌گذاری تا پایان خرداد تکمیل می‌شود و با برگزاری مناقصات احداث مخازن و ایستگاه‌های پمپاژ، و انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی احداث مخازن و ایستگاه‌های پمپاژ در اردیبهشت‌ماه آغاز خواهد شد.

به گزارش صبح ساباط؛ جلال علمدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در جریان بازدید نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان از روستای توت، ضمن بررسی آخرین وضعیت پروژه انتقال آب به این روستا گفت: این پروژه با هدف تأمین آب شرب و بهداشتی پایدار برای ساکنین و جمعیت روستای گردشگری مذهبی توت در ایام عزاداری ماه صفر حال اجرا است.

علمدار در ادامه با اشاره به اجرای حدود ۱۰ کیلومتر حفاری و لوله‌گذاری در مسیر انتقال افزود: در این طرح از لوله‌های GRP و پلی‌اتیلن استفاده شده و با پیشرفت مناسب عملیات، بخش لوله‌گذاری تا پایان خرداد به اتمام می‌رسد.

مدیرعامل آبفای یزد افزود: طراحی شبکه آب شیرین داخل روستا با پیش‌بینی پنج ایستگاه برداشت نیز در حال تکمیل است. همچنین از برگزاری مناقصات مربوط به مخازن ذخیره و ایستگاه‌های پمپاژ در هفته‌های آینده خبر داد و گفت با تعیین تکلیف این قسمت از طرح آبرسانی، پیش بینی می شود بهره‌برداری بخشی‌هایی از طرح پیش از ماه صفر انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای اجرای این طرح ۷۵ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است و پس از بهره‌برداری، امکان تامین و انتقال ۱۰ لیتر در ثانیه آب به مخازن روستا فراهم می‌شود.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده