فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان یزد، از انجام بازدید و گشت و کنترل یگان از مناطق آزاد و مناطق حفاظت‌شده کالمند بهادران در شهرستان مهریز و پناهگاه حیات‌وحش شیرکوه در شهرستان تفت خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛  محمدرضا خدارحمی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان یزد، از انجام بازدید و گشت و کنترل یگان از مناطق آزاد و مناطق حفاظت‌شده کالمند بهادران در شهرستان مهریز و پناهگاه حیات‌وحش شیرکوه در شهرستان تفت خبر داد.

خدارحمی با اشاره به اهمیت صیانت از تنوع زیستی و حیات‌وحش استان گفت: ماموران یگان حفاظت به‌صورت مستمر از مناطق تحت مدیریت بازدید می‌کنند تا هرگونه تخلف زیست‌محیطی پیشگیری و با آن برخورد قانونی شود. در این گشت‌ها ضمن سرکشی از پاسگاه‌های کالمند و مهدی‌آباد، تیم یگان یک شب را به‌منظور پایش شبانه در پاسگاه مهدی‌آباد بیتوته کرد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از پویایی نیروهای یگان حفاظت و آمادگی دائمی آنان برای حراست از طبیعت بکر یزد در تمام فصول سال خبر داد و گفت: حفاظت از شیرکوه، کالمند و سایر عرصه‌های طبیعی وظیفه‌ای ملی است که با عشق، دانش و حضور در صحنه انجام می‌گیرد.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده