به گزارش صبح ساباط؛ محمد سعید اخباری، در جمع خبرنگاران با تشکر ویژه از تماشاگران و «یار دوازدهم» تیمش افزود: حضور هواداران در ورزشگاه انرژی مضاعفی به بازیکنان داد و این پیروزی متعلق به آنهاست.
وی با اشاره به کیفیت مسابقه افزود: مقابل تیمی منسجم و شایسته بازی کردیم و به ثمر رساندن گل کار آسانی نبود، اما بازیکنان ما با انگیزه بالا و انسجام تیمی توانستند نتیجه مطلوب را کسب کنند. به نفراتم افتخار میکنم که به اهداف خود می رسند.
اخباری ادامه داد: فوتبال همین است؛ یک روز برد و یک روز باخت، اما امیدوارم این پیروزی ، ما را به هدف نهاییمان برساند، هنوز ۹ بازی دیگر پیش رو داریم و باید با آمادگی کامل برای دیدارهای آینده آماده شویم.
سرمربی تیم فوتبال چادرملو اردکان از مسئولان باشگاه بهدلیل حمایتهای مستمر قدردانی کرد و گفت: مهمترین پیام این برد، خوشحالی مردم است و اگر بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم، بالاترین دستاورد برای ما همین خواهد بود.
تیم فوتبال چادرملو اردکان در یک بازی برتر و تماشاپسند موفق شد در خانه خود، تیم صدرنشین گلگهر سیرجان را با نتیجه سنگین ۵ بر یک شکست دهد.
این مسابقه در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر کشور از ساعت ۱۸:۴۵ روز جمعه با حضور محمدرضا بابایی استاندار و بیش از سه هزار تماشاگر یزدی و ۲۰۰ تماشاگر کرمانی در استادیوم شهید نصیری یزد برگزار شد.
















Saturday, 21 February , 2026