مدیران کل ثبت احوال و بهزیستی استان یزد در نشستی با حضور معاونان و کارشناسان دو دستگاه، به بررسی مشکلات موجود در پرونده‌های فرزندخواندگی از منظر هویتی و صدور شناسنامه پرداختند.

به گزارش صبح ساباط؛ مهدی مصدق و ناد هومنیان مدیران کل ثبت احوال و بهزیستی استان یزد در نشستی با حضور معاونان و کارشناسان دو دستگاه که در محل اداره کل ثبت احوال برگزار شد، به بررسی مشکلات موجود در پرونده‌های فرزندخواندگی از منظر هویتی و صدور شناسنامه پرداختند.

در این نشست، هومنیان ضمن اشاره به اینکه برخی از نوزادان و کودکان تحت سرپرستی پیشتر در استان‌های مبدأ شناسنامه‌دار شده‌اند، خواستار صدور شناسنامه‌های جدید برای این کودکان با شماره ملی شهرستان‌های استان یزد شد تا انطباق لازم با کد ملی والدین جدید برقرار گردد.

مصدق نیز با تأکید بر ضرورت تقویت تعامل میان دو دستگاه، اظهار کرد: حل بخشی از مسائل مربوط به فرزندخواندگی نیازمند طرح و تصویب در مجلس شورای اسلامی است.

بر اساس این گزارش، در این نشست مقرر شد؛ موضوع به‌صورت رسمی با نمایندگان مردم استان در مجلس مطرح شود تا راهکار قانونی مناسبی برای رفع این چالش‌ها فراهم آید.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده