عنایت بخشی، ‌ بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون و تئاتر پس تحمل یک دوره بیماری، در ۸۰ سالگی درگذشت.

به گزارش صبح ساباط؛ عنایت بخشی که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه درگذشت.

بخشی طی سال جاری به دلیل مشکلات جسمی متعدد و نیز عفونت دوبار راهی بیمارستان شد اما از پاییز وضعیت او بحرانی شد و مدت زمان بیشتری در بستری ماند. پیگیری‌ها نشان می‌دهد علت فوت این بازیگر پیشکسوت ایست قلبی ثبت شده است.

عنایت بخشی آخرین بار در جشنواره فیلم فجر سال قبل با فیلم «شاه‌نقش» حضور داشت که همچنان روی پرده است و برای بازی در این فیلم دیپلم افتخار بازیگری نقش مکمل را دریافت کرد.

این بازیگر متولد سال ۱۳۲۴ بازی در فیلم‌های سینمایی «سگ‌کشی»، «روز واقعه»، «ساحره»، «فریاد»، «مسافران»، «شکار»، «ترن»، «سناتور»، «سردار جنگل» و «آقای هالو» و سریال‌هایی چون «امام علی (ع)»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «ولایت عشق»، «پلیس جوان»، «زیر تیغ» و «کلانتر» را در کارنامه کاری خود دارد.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده