رئیس هیات بدمینتون استان یزد به همراه مدیرکل ورزش و جوانان استان، مشاور امور ورزشی و جمعی از ورزشکاران، با دکتر محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ در این نشست، موضوعاتی همچون وضعیت پارابدمینتون استان، شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر، توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فراهم‌سازی شرایط میزبانی رقابت‌های ملی و آسیایی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر جوکار در این دیدار، با تقدیر از مسئولان استان و مسئولان هیات بدمینتون، تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر توسعه این رشته ورزشی را ارزشمند دانست و ورزشکاران را سرمایه‌های اصلی افتخارآفرینی استان عنوان کرد.

وی بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از قهرمانان و فراهم‌سازی بسترهای لازم برای رشد و شکوفایی استعدادها تأکید کرد.

هیات بدمینتون استان یزد نیز با هدف ارتقای جایگاه این رشته، توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و حمایت از ورزشکاران به‌ویژه در بخش پارابدمینتون، برنامه‌ریزی‌های منسجمی را دنبال می‌کند.