سخنگوی دولت گفت: دولت مسیری را از چند ماه قبل شروع کرده که بتواند در راستای اصلاحات اقتصادی گام بردارد؛ این مسیر از ۶ ماه قبل آغاز شده و کارهای کارشناسی انجام گرفت و گفت‌وگویی نیز با مجلس شورای اسلامی در این خصوص صورت گرفت.

به گزارش صبح ساباط؛ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم با بیان اینکه دولت مسیری را از چند ماه قبل شروع کرده که بتواند در راستای اصلاحات اقتصادی گام بردارد؛ گفت: این مسیر از ۶ ماه قبل آغاز شده و کارهای کارشناسی انجام گرفت و گفت‌وگویی نیز با مجلس شورای اسلامی در این خصوص صورت گرفت.

مهاجرانی افزود: دولت چهاردهم مشاهده کرد علیرغم اینکه بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی و دارو هزینه می‌کند، اما همچنان شاهد افزایش قیمت این‌ها در بازار هستیم؛ در نتیجه از ۶ ماه قبل اقدامی را در راستای تک نرخی کرن ارز آغاز کرد و خوشبختانه شاهد این بودیم که امروز به صورت رسمی اعلام شد که ارز، تک نرخی شد.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده