مراسم جشن یلدای کارآفرینی به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه و انجمن علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، با سخنرانی رئیس دانشگاه و مدیرعامل شرکت صنایع غذایی نشاط آور داتیس، بستری برای تشریح راهبردهای کارافرینی و مهارت‌افزایی برای خلق ارزش اقتصادی شد‌.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در بخش اصلی سخنان خود، به لزوم کسب مهارت در کنار دانش، داشتن پشتکار و نیم سازی تأکید کرد.

دهقانی اشکذری تصریح کرد: تیم‌سازی واقعی زمانی محقق می‌شود که اعضای تیم از ابتدای پروژه تا پایان کار به‌گونه‌ای هماهنگ عمل کنند که در کنار خلق ایده، ارزش‌های اجرایی و بازارپسند بودن خروجی‌ها نیز مد نظر قرار گیرد.
محمدرضا احمدی، کارآفرین و مدیرعامل شرکت صنایع غذایی نشاط آور داتیس به فرایند راه اندازی کسب و کار خود و فراز و فرودهای متعدد در این مسیر اشاره کرد.

در ادامه، این کارآفرین، پشتکار و امید را کلید عبور از مشکلات دانست و خطاب به حاضران تأکید کرد: در بازار کسب‌ و کار نباید هیچ‌گاه خسته و ناامید شد و اگر شکستی بود دوباره باید بلند شد و کار را شروع کرد؛ چون هر افتادنی مقدمه بلند شدن است.

احمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، به اقدام اجتماعی شرکتش در حوزه محیط‌زیست و حمایت از خانواده‌های نیازمند اشاره کرد و توضیح داد: شاید باور نکنید، ما در خانه زباله‌های خشک را جدا کرده و به همراه زباله‌های خشک اقوام به کارخانه می‌بریم و از راه فروش آن، به ۵۰ خانواده تحت پوشش، بسته غذایی می‌دهیم.

شایان ذکر است؛ این جشن به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی یزد و انجمن علمی در سالن آمفی‌تئاتر ساختمان سلطانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد.

این برنامه که با هدف ایجاد فضایی صمیمی و الهام‌بخش میان اساتید، کارکنان و علاقه‌مندان برگزار شد، علاوه بر اجرای برنامه‌های شاد یلدایی، حافظ‌خوانی توسط خانم واعظ، موسیقی زنده، تئاتر و طنز، و همچنین شرکت در مسابقات متنوع و تقدیر از خانم لطیف کارشناس پژوهش دانشگاه، طولانی‌ترین شب سال را در کنار یکدیگر به خاطره‌ای گرم تبدیل کردند.

همچنین این مراسم با اهدای جوایز به برندگان مسابقات و پذیرایی ویژه یلدایی به پایان رسید.