به گزارش صبح ساباط؛ آیین آغاز به کار طرح ملی کودک فعال، آینده ای سالم با حضور دانشآموزان مدرسه حاج رضا دهقانی در سالن ۲۲بهمن اشکذر همزمان با هفته زن برگزار گردید و شامل فعالیتهای متنوعی از جمله اجرای حرکات نمایشی گروهی، اجرای گروه سرود، ورزشهای گروهی و انفرادی و بازیهای بومی و محلی بود.
این طرح ملی که با هدف ترویج ورزش همگانی و شناسایی استعدادهای ورزشی در میان کودکان اجرا می شود، ویژه دختران ۶ تا ۱۲ سال است و در مرحله اول، یک هزار دانش آموز اشکذری را تحت پوشش قرار می دهد.
از جمله اهداف این طرح، پیادهسازی ورزشهای پایه و حرکتهای بنیادین و اصلاحی، توسعه ورزش همگانی و بازیهای بومی و محلی، و همچنین شناسایی استعدادهای ورزشی در بین دانشآموزان و کودکان اعلام شده است.
همچنین همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی بانوان در چمن مجموعه ورزشی ۲۲ بهمن اشکذر برگزار شد.
هدف از برگزاری این رویداد، ترویج فرهنگ ورزش همگانی، افزایش نشاط اجتماعی و ترغیب بانوان به تحرک بدنی بود که با استقبال بانوان اشکذری همراه بود .
از دیگر برنامه های اجرا شده در شهرستان اشکذر جشنواره محله محور ورزش همگانی طرح سپاس بود که با همکاری مدیریت دبستان شهید داعی صدرآباد رستاق در بوستان بانوان برگزار شد. در این جشنواره شرکت کنندگان با شرکت در مسابقات ورزشی به رقابت با یکدیگر پرداختند و روز شاد و به یاد ماندنی را رقم زدند.














Tuesday, 16 December , 2025