با هدف آشنایی با فرصت‌های شغلی و فضاهای کسب‌وکار میکروبیولوژی گروهی از دانشجویان رشته میکروبیولوژی واحد اشکذر از کارخانه آرد سعادت یزد بازدید کردند.

به گزارش صبح  ساباط؛ به منظور تقویت پیوند دانشگاه و صنعت و آشنایی دانشجویان درس کاربینی با فضاهای کسب و کار، فرصت‌های شغلی مرتبط با میکروبیولوژی، و آزمایشگاه‌های میکروبیولوژی و کنترل کیفیت کارخانه‌های مواد غذایی، گروهی از دانشجویان دوره کارشناسی میکروبیولوژی واحد اشکذر از کارخانه آرد سعادت یزد بازدید کردند.
در این بازدید، که با حضور حسین حاجی محمدی، استاد درس کاربینی، و سمانه صدیقی، مدیر گروه زیست‌شناسی برگزار شد، شرکت‌کنندگان با فرایندهای صنعتی، فرصت‌های شغلی و شیوه‌های کنترل کیفی آشنا شدند و از فضاها و واحدهای مختلف کارخانه بازدید به عمل آوردند.