مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد در سفر به شهرستان مهریز، ضمن بازدید از پروژه‌های عمرانی و پاسگاه‌های محیط‌بانی منطقه حفاظت‌شده کالمند–بهادران، با محیط‌بانان منطقه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش صبح ساباط به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان یزد؛ حسن اکبری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با هدف بررسی وضعیت اجرای پروژه‌های عمرانی، زیرساختی و حفاظت از تنوع زیستی، از منطقه حفاظت‌شده کالمند–بهادران در شهرستان مهریز بازدید کرد.

در جریان این بازدید، روند اجرای پروژه‌های عمرانی شامل بهسازی پاسگاه‌های محیط‌بانی، تقویت زیرساخت‌های حفاظتی و اقدامات در راستای کنترل و پایش زیستگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همچنین با حضور در پاسگاه‌های محیط‌بانی منطقه، ضمن قدردانی از زحمات شبانه‌روزی محیط‌بانان، بر اهمیت نقش آنان در حفظ سرمایه‌های طبیعی، مقابله با شکار غیرمجاز و صیانت از میراث زیستی استان تأکید کرد.

شایان ذکر است؛ منطقه حفاظت‌شده کالمند–بهادران از زیستگاه‌های ارزشمند استان یزد به‌شمار می‌رود که گونه‌های جانوری شاخصی همچون آهو، جبیر در آن حضور دارند.