۲۰ مهرماه هر سال به عنوان روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی، با هدف افزایش آگاهی عمومی و تقویت همکاری‌های جهانی برای کاهش خطر بلایا نام‌گذاری شده است.

به گزارش صبح ساباط، سیدمهدی طلائی‌مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در پیامی فرارسیدن ۲۰ مهرماه روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی را گرامی داشت.

متن پیام بدین شرح است:

به نام خداوند بخشنده مهربان
حفاظت از جان و مال مردم در برابر بلایای طبیعی با پیشگیری، آمادگی و همراهی همگانی ممکن می شود.

۲۰ مهرماه هر سال به عنوان روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی، با هدف افزایش آگاهی عمومی و تقویت همکاری‌های جهانی برای کاهش خطر بلایا نام‌گذاری شده است.

این روز، یادآور این است که حوادث طبیعی بخشی از واقعیت زندگی بر روی کره زمین‌اند، اما آنچه سرنوشت‌ساز است، میزان آمادگی، دانش و مشارکت ما در کاهش آثار آن‌هاست.

استان یزد با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی خاص خود، همواره در معرض بحران‌های طبیعی نظیر خشکسالی و کم‌آبی، سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آلودگی هوا و طوفان‌های گرد و غبار قرار دارد. از این‌رو، سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش، پیشگیری، آمادگی و ارتقای فرهنگ ایمنی ضرورتی انکارناپذیر است؛ امری که تحقق آن تنها با مشارکت و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و آحاد جامعه ممکن خواهد بود.

فرصت را مغتنم شمرده، از همه‌ی دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی و خدماتی، جان‌برکفان نیروهای مسلح و داوطلبان فداکار صمیمانه قدردانی می‌کنم و از مدیران اجرایی انتظار می‌رود با انسجام و همکاری بیش از پیش، زنجیره مستحکم مدیریت بحران استان را تقویت نمایند.

همچنین از مردم شریف استان تقاضا دارم با رعایت اصول ایمنی و مشارکت در برنامه‌های آموزشی، سهم خود را در ساختن استانی تاب‌آور و ایمن ایفا کنند.

یقین دارم که با همدلی، تدبیر و عمل‌گرایی می‌توانیم چالش‌های پیش‌رو را به فرصت‌هایی برای ساختن فردایی امن‌تر و آبادتر تبدیل کنیم.

در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های خالصانه تمامی فعالان عرصه مدیریت بحران، از درگاه خداوند بخشنده مهربان برای مردم معزز استان توفیق، سلامت و عاقبت بخیری مسألت دارم.

انتهای پیام/