در نشست شورای اجتماعی و آموزش و پرورش شهرستان خاتم که با هدف بررسی طرح نماد و آغاز سال تحصیلی جدید تشکیل گردید؛ بر رویکرد چندبعدی پرورشی به عنوان راهکاری برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، با تاکید بر نقش بنیادین خانواده و حضور فعال بانوان، تاکید شد.

به گزارش صبح ساباط؛ جلسه شورای اجتماعی و آموزش و پرورش شهرستان خاتم با حضور مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد برگزار شد.

این جلسه که با هدف بررسی طرح نماد و آغاز سال تحصیلی جدید تشکیل گردید؛ بر رویکرد چندبعدی پرورشی به عنوان راهکاری برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، با تاکید بر نقش بنیادین خانواده و حضور فعال بانوان، تاکید شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد در این جلسه ضمن اشاره به کاهش سن و تغییر ماهیت آسیب‌های اجتماعی، بر ضرورت همکاری میان دستگاه‌های مرتبط و بهره‌گیری از طرح‌های موفق همچون نماد تاکید کرد.

وی موفقیت‌های علمی این شهرستان را قابل تحسین دانست، اما کاهش سن آسیب‌های اجتماعی و تغییر ماهیت آن‌ها را زنگ خطری جدی خواند که نیازمند رویکردی چندبعدی و مشارکتی در کنار آموزش است.

دانش یزدی شناسایی دقیق آسیب‌های اجتماعی شهرستان و طراحی برنامه‌های عملیاتی متناسب را از اولویت‌های اصلی برای تحقق سلامت روان و رشد متوازن دانش‌آموزان، با در نظر گرفتن نقش حمایتی خانواده‌ها، عنوان کرد.

همچنین در ادامه سفر مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری یزد به شهرستان خاتم و به منظور حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، رزمایشی با محوریت توزیع ۲۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر با همت گروه‌های جهادی و همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کمیته امداد حضرت امام (ره) و حوزه مقاومت بسیج برگزار شد.