امام جمعه اشکذر گفت: فلسفه برائت از مشرکین، برجسته نمودن آرمان ‌های بزرگ انقلاب اسلامی در کل دنیا است و متوجه نمودن قلوب آزادگان جهان به حقانیت مبانی نظام اسلامی است.

به گزارش خبرنگار صبح ساباط، حجت الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی امام جمعه اشکذر امروز ۱۶خرداد ۱۴۰۴ در آیین عبادی سیاسی عید سعید قربان در جمع مردم اشکذر با تبریک عید سعید قربان، در خطبه اول، فلسفه اول قربانی نمودن را تسلیم شدن بنده در محضر الهی دانست.

وی افزود: قربانی کردن یعنی؛ تسلیم شدن هر زن و مرد در برابر خداوند متعال و در ظاهر سر بریدن است اما؛ در حقیقت نوعی عبودیت و نوعی تسلیم شدن هر فرد همانند حضرت ابراهیم علیه السلام در برابر اوامر الهی است.

امام جمعه اشکذر تصریح کرد: قربانی کردن یعنی، تسلیم شدن محض در برابر بایدها و نبایدهای شریعی و به عنوان یک نمازگزار و شیعه علی بن ابی طالب علیه السلام باید بتوانیم در برابر اوامر و نواهی الهی سر تسلیم فرود بیاوریم.

صانعی دومین فلسفه دوم قربانی کردن را افزایش تقوا و تقرب به خداوند بیان کرد و افزود: در شریعت مقدس اسلام کاری بدون تقرب جستن به خداوند متعال ارزشی ندارد، همه ارزش و ماهیت یک عمل به این است که انسان قصد تقرب به خداوند نماید.

وی ادامه داد: انسان در برابر امر و نهی خدا تسلیم باشد و قصد قربت نماید، یعنی عرض اندام نکند و آن بخشی که موافق طبیعتش باشد، نگوید انجام می دهم و مابقی احکام خداوند را رها کند.

امام جمعه اشکذر فلسفه سوم قربانی کردن را مبارزه با هوای نفس است دانست و گفت: قربانی کردن یعنی؛ قطع وابستگی از مادیات و نفسانیات و دلبستگی به محبوب واقعی و قطع حرص و طمع هنگام ذبح نمودن و خود را به خداسپردن و رهاشدن از مادیات و نفسانیات است.

صانعی اظهارامیدواری کرد: خداوند متعال به حق امروز و به حق این ساعات و به حق آزمایشی که خداوند متعال از حضرت ابراهیم و اسماعیل علیهما السلام گرفت همه ما را در آزمون بزرگ زندگی موفق بدارد.

امام جمعه اشکذر در خطبه دوم نماز عید قربان با اشاره به حج ابراهیمی، آن را محور و اجتماع قلوب همه مؤمنین توصیف کرد و افزود: بُعد اول حج یک عمل عبادی است اما؛ بُعد دیگرش، حرکت سیاسی و اجتماعی بودن آن است. این که حج به عنوان یک نماد و عمل شاخص اسلامی بتواند همه قلوب جهان را حول یک محور، همان بیت الله الحرام جمع کند.

صانعی تصریح کرد: برائت از مشرکین، یکی از مظاهر حرکت سیاسی و اجتماعی حج و یکی از سنت ‌هایی به شمار می رود که نخستین بار توسط امیرالمومنین، علی علیه السلام بعد از فتح مکه و به دستور پیامبر اکرم آیات برائت خوانده شد.

وی در مورد فلسفه برائت از مشرکین و صهیونیزم جهانی اظهارکرد: فلسفه برائت از مشرکین، تقویت جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین و یمن است و اگر امروز نامزد انتخاباتی بخواهد موازینی را که چهل و پنج سال به پای آن ایستاده ایم زیر سئوال ببرد باید هنگام رای دادن در مورد عدم انتخاب آن فرد دقت نماییم.

امام جمعه اشکذر دومین فلسفه برائت از مشرکین را ایجاد امت واحده از دل یک آیین سیاسی و عبادی است و فلسفه برائت از مشرکین، ایجاد تزلزل و رعب بر بدنه استکبار جهانی است که به لطف خداوند متعال این زلزله در ارکان پوشالی قدرت ‌های لیبرالیسم غربی افتاده است.

صانعی ادامه داد: فلسفه برائت از مشرکین، برجسته نمودن آرمان ‌های بزرگ انقلاب اسلامی در کل دنیا است و فلسفه برائت از مشرکین، متوجه نمودن قلوب دل ‌های آزادگان جهان به حقانیت مبانی نظام اسلامی است که همه برخاسته از تفکر شیعه و تفکر اهل بیت علیهم السلام می باشد.

انتهای پیام/