رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان یزد از برگزاری مرحله استانی سی‌امین دوره مسابقات قرآن و عترت مجموعه انتظامی در یزد خبر داد.

به گزارش صبح ساباط، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی زارع بیدکی در گفتگو با خبرنگار… گفت: مرحله استانی این دوره از مسابقات ویژه کارکنان پایور، پیمانی، وظیفه، خرید خدمت، قراردادی و خانواده‌های آنان بیست و یکم خرداد ماه سال جاری در استان یزد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این رقابت‌ها با هدف ترویج معارف قرآن کریم و گسترش فرهنگ دینی در میان کارکنان و خانواده‌های آنان برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان،حفظ، درک مفاهیم و نکات تفسیری قرآن کریم، دعاخوانی و مفاهیم نهج‌البلاغه به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان یزد با بیان اینکه تا کنون بیش از ۳۰۰ نفر در این مرحله از مسابقات ثبت نام نموده اند، افزود: علاقه مندان می‌توانند تا روز قبل از برگزاری این مسابقات ثبت نام کنند.

حجت الاسلام زارع با اشاره به اینکه نفرات برتر این دوره از مسابقات به مرحله کشوری اعزام می‌شوند، گفت: زمان و مکان برگزاری مرحله کشوری سی اُمین دوره مسابقات قرآن و عترت مجموعه انتظامی پس از برگزاری مسابقات استانی اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: این دوره از مسابقات با محوریت اُنس با قرآن کریم و بهره مندی از معارف الهی در زندگی فردی و سازمانی و گامی دیگر در مسیر تعمیق باورهای دینی و قرآنی در میان کارکنان نیروهای مسلح به شمار می‌رود.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان یزد تصریح کرد: سال گذشته در بیست و نهمین دوره مسابقات بیش از ۶۰۰ نفر از استان یزد شرکت داشتند که ۱۳ نفر به مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن کریم فراجا به عنوان منتخب استان یزد اعزام و ۱۲ نفر نیز موفق به کسب رتبه برتر کشوری شدند.

انتهای پیام/