معاون استاندار یزد و مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد از آزادی ۱۱ محکوم مالی جرائم غیرعمد در فروردین ماه امسال خبرداد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدعلی شاه حسینی، رقم بدهی این زندانیان آزاد شده را حدود ۴۷۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با قبولی دادخواست اعسار، گذشت رضایت مندانه شکات و آورده محکومان، مبلغ ۴۴۸ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال این بدهی تامین و مابقی آن از طریق منابع این ستاد مردمی شامل کمک نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانکی به میزان مبلغ ۲۳ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این ۱۱ زندانی و بازگشت آنها به آغوش خانواده فراهم شد.

وی با تشریح نوع محکومیت این مددجویان گفت: از این افراد هشت مددجو مربوط به محکومان مالی، ۲ محکوم مربوط به پرداخت مهریه و یک مددجو مربوط به بدهی نفقه بودند.

شاه حسینی در ادامه افزود: جشن‌های گلریزان ستاد مردمی دیه استان تنها محدود به ماه مبارک رمضان نیست و در کلیه فصول سال و مناسبت‌های مختلف، این ستاد مردمی جشن‌های گلریزان را برگزار می‌کند، جشن بزرگ گلریزان اردکان با حضور هنرمندان کشوری روز ۹ اردیبهشت ماه و جشن گلریزان شهرستان میبد ۱۱ اردیبهشت ماه به مناسبت دهه کرامت برگزار می‌شود.

وی با تاکید براین که ستاد دیه تنها مرجع رسیدگی به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد است؛ گفت: نیکوکاران می‌توانند به صورت حضوری و غیرحضوری برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد با شماره تلفن ۳۶۲۹۸۲۰۰ واحد روابط عمومی هماهنگ کنند.