به گزارش صبح ساباط؛ سید محمد حسن سعیدی رئیس اداره منابع آب شهرستان های بافق و بهاباد با اشاره به اهمیت حفظ آبخوان ها گفت: با مدیریت مصرف توسط نصب کنتور های هوشمند بر روی چاه های صنعتی و کشاورزی بیش از ۴ میلیون متر مکعب آب در سال گذشته صرفه جویی شد.
وی همچنین به نصب کنتور های هوشمند در دو بخش کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و افزود: ۸۲ در صد از چاه های صنعتی و ۹۵ درصد از چاه های کشاورزی این دو شهرستان به کنتور هوشمند مجهز شدند و برای سومین سال پیاپی طرح تحویل حجمی آب کشاورزی با همکاری کشاورزان به طور کامل انجام شد.
رئیس اداره منابع آب شهرستان های بافق و بهاباد افزود: در راستای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی و با تلاش کارشناسان حفاظت و بهره برداری این اداره، در سال ۱۴۰۳ تعداد ۲ حلقه چاه غیر مجاز شناسایی و پر و مسلوب المنفعه شده و همچنین منصوبات ۲۲ حلقه چاه دارای اضافه برداشت کاهش یافته است.
رئیس اداره منابع آب بافق و بهاباد افزود: در راستای مشارکت مردم و مسئولین در حفاظت بیشتر از منابع آب، در سال گذشته ۲ جلسه شورای حفاظت از منابع آب و ۸ نشست با بهره برداران در سطح دو شهرستان تشکیل گردیده است.
سعیدی ضمن تشکر از همه ی ذینفعانی که نسبت به حفظ منابع آبی حساس هستند اظهار داشت: این اداره با توجه به همکاری خوب دستگاه قضایی با هرگونه تخلف در زمینه منابع آبی برخورد قانونی و جدی خواهد داشت.
- منبع خبر : روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد














Wednesday, 5 November , 2025