رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از شروع طرح پیشخوان دانشجویی با هدف تسهیل ارتباطات دانشگاهی و ارتقای خدمات رسانی به دانشجویان خبر داد و گفت: در این طرح، با ایجاد یک میلیون و چهارصد هزار ایمیل اختصاصی برای دانشجویان، امکان ارسال درخواست‌ها بدون نیاز به مراجعه حضوری فراهم خواهد شد، که گامی مهم در بهبود و شفافیت تعاملات دانشگاهی محسوب می‌شود.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در نشست کارشناسان حامی در طرح تحول، دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگ‌ترین دانشگاه جهان اسلام دانست و گفت: این دانشگاه با یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار دانشجو در ۴۰۰ شهر کشور، نقشی کلیدی در آموزش عالی کشور ایفا می‌کند.

دهقانی اشکذری به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی که در سال ۱۴۰۰ توسط جمعی از متخصصان دانشگاه تدوین شد، اشاره کرد و افزود: این سند چهار‌ساله، دانشگاه را متعهد کرده است که در ساختارهای آموزشی، اداری و سایر بخش‌ها دستخوش تحولات اساسی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد یکی از مهم‌ترین محورهای این تحول را گذار از آموزش حافظه‌محور به مهارت‌محور عنوان کرد و گفت: «امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که دوره‌های کارآموزی خود را در صنعت گذرانده بودند، در کارخانه ایفا سرام برگزار شد و برای نخستین‌بار، ۶۰ نفر مستقیماً در صنعت فارغ‌التحصیل شدند.»

وی با اشاره به تغییر ساختار دانشکده‌های سنتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، اظهار کرد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده تخصصی شامل مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی، صنعت ساختمان و محیط زیست، بازار و کسب‌وکار، تمدن و مطالعات جهان، فرهنگ و زندگی، جامعه و رسانه، مهارت و کارآفرینی، تعلیم و تربیت اسلامی، پزشکی و دانشکده فضای مجازی، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته است. این تغییرات با هدف تحول در آموزش‌های کاربردی و حل مسائل استان انجام شده است.

زهره بهشتی‌پور، معاون باشگاه پژوهشگران و نخبگان، نیز در ادامه این نشست در خصوص طرح تحول نطام اداری اظهار داشت:: «با راه‌اندازی طرح پیشخوان دانشجویی، که بخشی از نظام تحول اداری دانشگاه می باشد تمامی دانشجویان خواهند توانست درخواست‌های خود را از طریق ایمیل ثبت کنند و به شبکه دانشگاه متصل شوند. وی هدف از اجرای این طرح را تحول در نظام پاسخگویی دانشگاه و تکریم دانشجویان عنوان کرد و افزود در نظام تحولی جدید کارکنان بر اساس عملکرد در پنج سطح کارا، کارآمد، ماهر، خبره و ممتاز طبقه‌بندی می‌شوند.

در پایان این نشست، کارشناسان حاضر به طرح سوالات خود پرداخته و پیرامون روند اجرای طرح حامی بحث و تبادل‌نظر کردند.