نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری و استاندار در پیامی مشترک مردم را دعوت به شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن کردند.

به گزارش صبح ساباط؛ آیت الله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان یزد، نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری و محمد رضا بابائی استاندار یزد در پیامی مشترک مردم را دعوت به شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن کردند.

در این پیام آمده است؛

بسم‌الله الرحمن الرحیم

۲۲ بهمن، روز شکوه ملت ایران و تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی است. این روز، نماد عزت، استقلال و ایستادگی ملتی است که با وحدت و همدلی، مسیر پیشرفت و تعالی را پیموده و همچنان استوار ایستاده است.

ضمن تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه به ویژه ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان از عموم مردم شریف، متدین و انقلابی استان یزد دعوت می‌کنیم تا با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر اتحاد و وفاداری خود را به انقلاب و ارزش‌های والای آن به نمایش بگذارند.

حضور شما، تجلی همبستگی ملی و پاسخی محکم به بدخواهان این مرز و بوم خواهد بود. با گام‌هایی استوار، در کنار یکدیگر، در این روز تاریخی حضور می‌یابیم.

زمان: دوشنبه ۲۲ بهمن ساعت ۹ صبح مکان: میدان آزادی به سمت میدان امیرچقماق

انتهای پیام/