سرپرست فرمانداری اشکذر، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکذر با حضور در دورهمی اعضای تیم فوتبال شهرداری، برای این تیم در تدوام روند صدرنشینی در لیگ فوتبال بزرگسالان استان و بازی مهم با سنگ آهن بافق آرزوی موفقیت کردند.
به گزارش صبح ساباط؛ محمد حسین غلامزاده سرپرست فرمانداری اشکذر، علمدار یزدی شهردار و سید حسین حیدری رئیس شورای اسلامی شهر اشکذر با حضور در دورهمی اعضای تیم فوتبال شهرداری، برای این تیم در تدوام روند صدرنشینی در لیگ فوتبال بزرگسالان استان و بازی مهم با سنگ آهن بافق آرزوی موفقیت کردند.
لازم به ذکر است؛ فردا جمعه ۲۸ دی ماه ساعت ۱۴ دو تیم اول و دوم جدول لیگ فوتبال بزرگسالان استانی یعنی شهرداری اشکذر و سنگ آهن بافق در بازی مهم سرنوشت ساز در ورزشگاه ۲۲ بهمن اشکذر به مصاف هم خواهند رفت.
از شهروندان اشکذری به ویژه علاقمندان به ورزش فوتبال دعوت می شود تا فردا با حضور در ورزشگاه ۲۲ بهمن اشکذر تنها نماینده شهرستان در لیگ فوتبال بزرگسالان استان را تشویق نمایند.



https://sobhesabat.ir/6IHFP















Wednesday, 3 December , 2025