معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی پیش‌بینی کرد؛ تولید گوشت مرغ تا پایان سال به حدود سه میلیون تن برسد.

به گزارش صبح ساباط به نقل از دولت؛ محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه پیش بینی می شود تولید گوشت مرغ تا پایان سال به حدود سه میلیون تن برسد؛ افزود: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به دو میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید شده است.

وی وضعیت جوجه‌ریزی در واحدهای تولید را مناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: هر ماه حدود ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام می‌شود و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

حسن‌نژاد تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف گوشت مرغ در کشور، متناسب با نیاز بازار جوجه‌ریزی صورت می‌گیرد و مشکلی در این حوزه نداریم.

وی در مورد گوشت قرمز نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شده است.

معاون وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: برای امسال تولید حدود ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز را هدفگذاری کرده‌ایم.

وی درباره رفع مشکلات تشکل‌های دام و طیور و حمایت دولت از آنان اذعان داشت: دغدغه‌های تشکل‌ها و تولیدکنندگان به جاست و ما هر هفته برای رفع و یا به حداقل رساندن برخی مشکلات و ایجاد هماهنگی با تولیدکنندگان، جلساتی را در وزارت جهادکشاورزی برگزار می‌کنیم.

حسن‌نژاد با تاکید بر این که حمایت دولت از تولیدکنندگان بخش دام و طیور بی‌وقفه ادامه دارد، گفت: موضوعات مربوط به بازار محصولات دام و طیور نیز با هماهنگی بخش‌های بازرگانی و تولید پیگیری می‌شود.