تخم مرغ حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3 و 6، کلسترول، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین های گروه ب(ب کمپلکس)، کلسیم، منیزیم، گوگرد، فسفر، روی، سلنیوم و آهن می باشد.

به گزارش صبح ساباط، پروتئین و اسیدهای آمینه موجود در تخم مرغ با کیفیت ترین نوع پروتئین در بین تمام مواد غذایی می باشند و به دلیل ارزش بالای بیولوژیکی آن کیفیت سایر پروتئین ها را نسبت به آن می سنجند.

بخش اصلی سفیده تخم مرغ پروتئین و اسیدهای آمینه است به همین جهت سفیده تخم مرغ یکی از مواد غذایی محبوب در بین ورزشکاران است و حتی بسیاری از پودرهای پروتئین از سفیده تخم مرغ تهیه می شوند.

زرده تخم مرغ علاوه بر پروتئین حاوی کلسترول، ویتامین ها و مواد معدنی فراوان است و در حقیقت در مصرف زرده تخم مرغ باید حد اعتدال را نگه داشت.

انتهای پیام/