به گزارش صبح ساباط به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، نشست بررسی و تبیین روند و مراحل اجرایی برگزاری مجمع شرکت سرمایه گذاری (سهام عدالت) استان یزد به ریاست استاندار و با حضور مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.
استانداریزد در این نشست، سهام عدالت را یکی از الگوهای خوب و موفق مشارکت مردم در اقتصاد و مردمی سازی آن دانست و گفت: یکی از رویکردهای مهم مورد پیگیری، باید فراهم سازی زمینه حضور حداکثری سهامداران در مجمع عمومی شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان باشد.
وی با اشاره به لزوم تبیین مشارکت پرشور سهامداران در انتخابات مجامع، اظهارکرد: در این راستا ضمن انجام تبلیغات محیطی، از ظرفیت رسانه ها و به ویژه صداوسیما برای اطلاع رسانی مباحث مرتبط با شرکت سرمایه گذاری استان بهره برده شود.
فاطمی با بیان اینکه حضور سهامداران در انتخابات مجمع، به نوعی مشارکت آن ها در بخشی از سرنوشت اقتصادی خود است، خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد زمینه مشارکت همه سهامداران در انتخابات، بستر برگزاری انتخابات به صورت غیر حضوری فراهم شود.
عالی ترین مقام اجرایی استان در پایان بر تشکیل ستاد برگزاری انتخابات شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان و تدوین برنامه زمانبندی جهت پیشبرد هر چه بهتر امور تاکید کرد.
انتهای پیام/
Monday, 10 February , 2025