دومین یادواره شهدای رسانه استان با حضور خانواده معظم شهدای رسانه، اقشار مختلف مردمف استاندار یزد، فرمانده سپاه الغدیر استان، فرمانده نیروی انتظامی، مدیر ان کل فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما، جمعی از مسئولان، خبرنگاران و اهالی رسانه استان سه‌شنبه شب ۳۱ مرداد ماه و همزمان با شب شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها در محل امام‌زاده سید محمد جعفر یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صبح ساباط، دومین یادواره ۱۳ شهید خبرنگار و عکاس استان یزد شب گذشته در شام غریبان شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها در صحن آستان مقدس امامزاده سید جعفر محمد علیه السلام با حضور مردم و مسئولان برگزار شد.

در این مراسم از ۱۳ خانواده شهدای خبرنگار استان با اهدای لوح تقدیر و تجلیل شد و  کتاب خون نگار کتاب زندگینامه و آثار شهید والامقام رسانه شهید حمید دانشجو نیز رونمایی شد.

۱۳ جهیزیه به نام و یاد ۱۳ شهید خبرنگار استان تقدیم ۱۳ خانواده بی‌بضاعت ‌شد و  در کنار این یادواره، نمایشگاه «اسوه »شامل فعالیت‌ها و عملکردهای یک ساله پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد و محلات در حال برگزاری است.

این نمایشگاه که تا امشب اول شهریور از بعد از نماز مغرب و عشا تا ساعت ۲۳ برای بازدید و خرید عموم دایر است، غرفه‌هایی شامل  نوشت افزار ایرانی اسلامی، عفاف و حجاب، اقتصاد مقاومتی و دستاوردهای نظام بخشی از این نمایشگاه را تشکیل می‌دهند.‌

سخنرانی استاندار یزد، فرماندهی سپاه الغدیر استان، مسئول بسیج رسانه استان، پخش کلیپ از زندگی و خانواده شهدای رسانه،‌ اجرای مداحی در مدح دردانه حضرت امام حسین علیه السلام حضرت رقیه سلام الله علیها ، اجرای سرود‌‌های ‌انقلابی و… از دیگر برنامه‌های دومین یادواره شهدای رسانه استان به سمار می رود.