به گزارش صبح ساباط؛ جمعه آخر ماه مبارك رمضان روز قدس و در دهه آخر ماه رمضان به احتمال زياد شب قدر است. شبى كه احياى آن سنت الهى است و در شب قدر، مسلمانان با شب زندهدارى و مناجات خود از قيد بندگى غير خداى تعالى كه شياطين جن و انسند، رها شده و به عبوديت خداوند در مىآيند و در روز قدس كه آخرين روزهاى شهراللَّهاعظم است، سزاوار است مسلمانان جهان از قيد اسارت و بردگى شياطين بزرگ و ابرقدرتها رها شده و به قدرت لايزال الهی بپيوندند و دست جنايتكاران تاريخ را از كشورهاى مستضعفان قطع و رشته طمع آنان را بگسلانند.
بايد براى آزادى قدس از قدرت متكى بر ايمان و قدرت اسلام استفاده و بازيهاى سياسى را كه از آن بوى سازشكارى و راضى نگه داشتن ابرقدرتها به مشام مىرسد كنار گذاشت و ملتهاى مسلمان خصوصاً ملت فلسطين و لبنان، كسانى را كه با مانورهاى سياسى وقت گذرانى مىكنند، تنبه نموده و زير بار بازيهاى سياسى كه نتيجهاى جز زيان و ضرر براى ملت مظلوم ندارد نروند. مسلمانانى كه فتوحات عظيم و تحولات شگرف را با دست خالى از سازوبرگ جنگى و دلى آغشته به ايمان و زبانى متذكر به اللَّه اكبر به دست آورده و اسلام و توحيد را در جهان قدرتمند آن روز پايه گذارى نمودند.
امروزه امت اسلامی كه با وحدت اسلامى و انسجام الهى صف واحد هستند مصمماند كه در مقابل هر قدرت شيطانى و متجاوز به حقوق انسانها بايستند و از مظلومان دفاع نمايند و تا برگشت قدس و فلسطين به دامن مسلمين، از لبنان و قدس عزيز پشتيبانى نمايند. لذا مسلمانان جهان بايد روز قدس را روز همه مسلمين، بلكه مستضعفين بدانند و از آن نقطه حساس در مقابل مستكبرين و جهانخواران بايستند و تا رهايى مظلومان از زير ستم قدرتمندان از پاى ننشينند و مستضعفان كه اكثريت قاطع جهان را تشكيل مىدهند مطمئن باشند كه وعده حق تعالى نزديك است و ستاره نحس مستكبران رو به زوال و افول است. همچنین انقلاب عظيم ايران كه در نوع خود كمنظير يا بىنظير است از ارزشهاى بزرگى برخوردار است كه بزرگترين آن مكتبى بودن و اسلامى بودن آن است؛ همان ارزشى كه پيامبران عالي مقام در پى آن قيام نمودند. اميد است انقلاب اسلامی جرقه و بارقهاى الهى برای انفجارى عظيم در تودههاى زير ستم ايجاد نمايد و به طلوع خورشید ولایت عظمی منتهى شود.
انقلاب اسلامی در راه هدف الهى و استقرار حكومت اللَّه همان است كه انبياى عظام در راه آن فداكاريها نمودند و پيامبر عظيمالشأن اسلام تا آخرين لحظات زندگى پربركت خود در راه آن با همه توان، فداكارى و ايثار فرمود و امامان بزرگوار اسلام هر چه داشتند نثار آن كردند، ما نيز كه خود را پيرو آنان و امت حضرت محمد(صلىاللَّهعليهوآلهوسلم)، مىدانيم بايد اقتدا به آنان نموده و در سبيل حق، مشكلات را با صبر انقلابى تحمل نماييم و از خرابكاريهاى دغلبازان كه آثار شكست و زبونى در آن مشاهد است نهراسيم و در راه هدف حق و اسلام بزرگ چونان انبياى عظام و اولياى معظم فداكارى و ايثار نماييم.
حسین آزادی/
- نویسنده : حسین آزادی
Thursday, 14 August , 2025