به گزارش صبح ساباط؛ علی اصغر سلمانی فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد در گفتگو با رسانه ها اظهار داشت: اربعین هر سال خیل عظیم عاشقان حضرت اباعبدالله (ع) راهی کربلا می شوند در حالی که افرادی به دلیل شرایط مالی توان پرداخت هزینه سفر را ندارند بنابراین تا ۲۵۰ نفر از محرومین استان را با کمک خیرین و بنیاد علوی به کربلای معلا اعزام می کنیم.
وی افزود: این ۲۵۰ نفر از سه شهرستان کم برخوردار ابرکوه ، خاتم ، مروست و شهر یزد انتخاب شدند و به مدت هشت روز در کربلا و نجف حضور می یابند.
فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد، اضافه کرد: گروه های جهادی زیادی در حال آماده شدن برای اعزام به کربلا در ایام اربعین هستند و بسیاری از این گروه ها بنا به رسالت خود چند نفر را با خود همراه می کنند.
سلمانی، حمایت از گروه های جهادی با انجام اقدامات عام المنفعه، تهیه بسته های معیشتی و اطعام در مناسبت های مختلف را از جمله فعالیت های مشارکتی بنیاد علوی و بسیج سازندگی برشمرد.
انتهای پیام/
Saturday, 16 August , 2025