به گزارش صبح ساباط؛ احمد پهلوانیان مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد در آیین اختتامیه اولین جشنواره ملی گویندگان و مجریان و سخنوران سر سخن با اشاره به وجود ظرفیت های متعدد. در حوزه های مختلف در سطح کشور گفت: مهمترین ظرفیت، ظرفیت انسانی است چرا که انسان دارای قدرت خلاقیت و آفرینندگی است و اگر جامعه ای بخواهد به سمت تعالی حرکت کند شناسایی این استعدادها و زمینه سازی برای رشد آن هاست.
وی اضافه کرد: اعجاز خداوند خلق کلمه است و این معجزه از قدرت بالایی برخوردار است و کسانی که خداوند قدرت خلق کلمه و خوب صحبت کردن را به آنان عطا کرده نه تنها در شغل حرفه ای خود بلکه در زندگی نیز موفق هستند و میتوانند ظرفیت های خود را به زیبایی به نمایش بگذارند.
پهلوانیان تصریح کرد: اصولا جوامعی می توانند پیشرو باشند که به شایستگی از توانمندی های خود در حوزه بیان استفاده کنند.
مدیرکل صدا و سیمای یزد در ادامه یزد؛ را استان استعدادها، انگیزه ها و پشتکارها برشمرد و گفت: این استان از استعدادهای وافری در زمینه های مختلف هنری برخوردار بوده و هنرمندان بسیار مستعدی دارد و اینکه استان یزد در برگزاری این جشنواره پیشرو می شود به دلیل این است که دقیفا مکانش همین جاست و این انتخاب انتخاب درستی بود.
پهلوانیان ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این جشنواره اذعان داشت: از همه کسانی که دست به دست هم دادند تا این جشنواره برگزار شود قدردانی می کنم.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵ چهره رادیویی و تلویزیونی جدید در عرصه اجرا در مرکز صدا و سیما گفت: در سال های قبل توفیق داشتم که در حوزه ایران باستان از استانبول تا شمال چین و هندوستان که در حوزه زبان فارسی فعالیت دارند سفرکردم و افسوس خوردم که چرا از این زبان نتوانستیم به خوبی استفاده کنیم چرا که این زبان بسیار موثر و ارزشمند است بنابراین پیشنهاد میدهم دومین جشنواره به صورت بین المللی و در حوزه زبان فارسی برگزار شود و به این شکل یزد جهانی را نگاه جهانی ببخشیم.
- نویسنده : حیران
Tuesday, 24 June , 2025