رئیس اداره بهزیستی شهرستان اشکذر از راه‌اندازی سامانه غربالگری کودکان ۵ تا ۶ ساله خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ سید محمد میرحاجی رئیس اداره بهزیستی شهرستان اشکذر از راه‌اندازی سامانه غربالگری کودکان ۵ تا ۶ ساله خبر داد و گفت: شایع‌‌ترین اختلالات دوران کودکی اختلالات اضطرابی است و بسیاری اوقات علائم این اختلال با فرآیند رشد طبیعی کودک اشتباه گرفته شده و مانع تشخیص و مداخلات به موقع می‌شود و در صورت بی‌توجهی، عدم تشخیص به موقع و درمان نشدن تا سنین نوجوانی و بزرگسالی ادامه می‌یابد و موجب افت عملکرد تحصیلی، اجتماعی و شغلی فرد و یا منجر به افسردگی و سوءمصرف مواد مخدر می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان اشکذر یادآور شد: طرح غربالگری اضطراب کودکان ۵ تا ۶ ساله با هدف شناسایی زودهنگام اضطراب کودکان، ارجاع زود هنگام جهت مداخلات تخصصی و افزایش اطلاعات والدین در خصوص پیشگیری از اضطراب کودکان، از سنوات قبل در مهدهای کودک استان برگزار می‌شد؛ که با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مهدهای کودک، سازمان بهزیستی کشور با راه‌اندازی سامانه‌ای خاص این طرح را بصورت مجازی اجرا نموده است.

گفتنی است جهت رفاه حال والدین و ممانعت از تردد در شرایط کرونایی سازمان بهزیستی کشور اقدام به راه‌اندازی سامانه غربالگری اضطراب کودکان به نشانی moshavereh.behzisti.gov.ir نموده است که خانواده‌های دارای کودک ۵ و ۶ ساله می‌توانند با مراجعه به نشانی مزبور نسبت به ثبت‌نام کودک خود و تکمیل پرسشنامه مربوطه اقدام نمایند، پس از تکمیل پرسشنامه نتیجه غربالگری به والدین اعلام می‌شود تا در صورت لزوم و داشتن علائم در کودکان به مراکز مشاوره و پس از آن به روانپزشک معرفی شوند.

  • منبع خبر : اشکذر خبر