در شبانه روز گذشته ۱۳ بیمار قربانی کووید ۱۹ در استان شدند.
به گزارش صبح ساباط، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شبانه روز گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳۵۹ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
ابراهیم سلمانی ادامه داد: از این تعداد ۸۴ نفر در بیمارستان های استان بستری شدند و ۲۷۵ بیمار در منزل دوره ی درمان را طی می کنند.
وی با اشاره به بستری ۸۴ بیمار افزود: ۱۱ بیمار از شهرستان ابرکوه،۷ بیمار از شهرستان اردکان، ۱بیمار از شهرستان بهاباد، ۲ بیمار از شهرستان خاتم، ۳ بیمار از شهرستان مهریز، ۲ بیمار از شهرستان میبد، ۱ بیمار از شهرستان اشکذر و ۵۷ بیمار از شهرستان یزد بودند.
دکتر سلمانی خاطر نشان کرد: از ابتدای همه گیری کووید ۱۹ در استان تاکنون، ۱۹ هزار و ۷۴۴ یزدی به کرونا مبتلا شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با ابراز همدردی با خانواده های قربانیان تصریح کرد: متاسفانه در شبانه روز گذشته ۱۳ تن از بیماران مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
- منبع خبر : یزدرسا
https://sobhesabat.ir/UlLKB
Wednesday, 20 January , 2021