به گزارش صبح ساباط، ستاری با اشاره به اینکه اقتصاد دانش بنیان باید از پول نفت فاصله بگیرد، افزود: دولت باید زیرساختهای اقتصاد دانش بنیان را فراهم کند.
وی توسعه کارخانه نوآوری، تاسیس مرکز رشد پارک علم فناوری، تکمیل ساختمان فناوری دانشگاه یزد و ایجاد مراکز نوآوری صنعتی استان را از برنامههای دولت در استان برشمرد و اظهار داشت: ریسک سرمایه گذاری با حمایتهای دولتی کمتر خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه به عنوان محور جامعه یاد کرد و گفت: ما به دانشگاههای نسل سوم و چهارم و دانشگاههایی که با شرکتهای دانش بنیان و کارخانجات تعامل و همراهی خوبی داشته باشند، نیاز داریم.
وی ادامه داد: در کارخانه داری، دانش و نوآوری وجود ندارد و در اقتصاد دانش بنیان، تکنولوژی یادگرفتنی بوده و خریدنی نیست.
استاندار یزد هم در این نشست با بیان اینکه با همراهی و همکاری شرکتهای دانش بنیان در مسیر تبدیل شدن به استانهای برتر در حوزه اقتصاد دانش بنیان هستیم، افزود: تبدیل یزد به پایلوت اقتصاد دانش بنیان در کشور از برنامههای اصلی ما به شمار میآید.
طالبی با اشاره به نوآوری استان در فعالیتهای اقتصادی نظیر کاشی و سرامیک، نساجی و فولاد گفت: امیدواریم با این نگاه و حمایتهای دولتی بتوانیم نمونه این مراکز را در سایر محورهای اقتصادی استان دنبال کنیم.
وی تأکید کرد: حداکثر منابع استان یزد را در حوزه اقتصاد دانش بنیان بکار خواهیم گرفت و استان این آمادگی را دارد.
در این نشست همچنین برنامه عملیاتی توسعه نظام نوآوری استان یزد که سرآغازی برای تحول تغییر در نگرشها در توسعه اقتصاد دانش بنیان است، رونمایی شد.
انعقاد تفاهمنامه همکاری بین ستاد فناورهای نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق پژوهش و فناوری یزد با هدف کمک به تامین منابع مالی شرکتهای خلاق و نوآور از دیگر برنامههای این نشست بود.
شناسایی و بکار گیری ابزارهای جدید مالی برای مشارکت و تامین مالی پروژهها و شرکتهای حوزه فناوریهای فرهنگی و خلاق و همچنین سرمایه در گردش و سرمایه گذاری در اجرای پروژهها از طریق مشارکت مدنی با روشهای مختلف از محورهای همکاری به شمار میآید.
دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و نشست با خبرنگاران از دیگر برنامه های معاون رئیس جمهور در سفر به یزد بود.
- منبع خبر : خبرگزاری صداوسیما
Saturday, 14 September , 2024