بنا به دستور مقام قضایی، سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه الغدیر یزد یک داروخانه را به دلیل تخلفات دو میلیارد ریالی و بازی با جان زنان نابارور پلمپ نمودند.
به گزارش صبح ساباط؛ بر اساس این گزارش خرید سهمیه قابلتوجه داروی ستروتاید (داروی ناباروری) استان که نیاز به نگهداری در یخچال و دمای ۲ تا ۸ دارد و انتقال به تهران بدون در نظر گرفتن شرایط خاص دارو از طریق باربری بین شهری، تغییر لیبل دارو و درج تاریخ جدید به جای داروی تاریخ گذشته و نگهداری دارو در شرایط ناسالم (نگهداری در سرویس بهداشتی) برخی از تخلفات این داروخانه است.
لازم به ذکر است، با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم فروش مقدار زیادی از دارو موجود در داروخانهها، زمان مصرف تعدادی از داروها به پایان رسیده است و برخی از سودجویان اقدام به جعل لیبل و تغییر تاریخ مندرج بر روی دارو کردهاند، لذا لازم است، شهروندان در زمان خرید دارو از داروخانهها با استفاده از سامانه (www.ttac.ir) از اصالت دارو خریداریشده اطمینان حاصل کنند.
- منبع خبر : یزدرسا
https://sobhesabat.ir/cIn7e
Thursday, 28 September , 2023