به گزارش صبح ساباط به نقل از ایرنا،سرهنگ مرتضی ابوطالبی افزود: در پی شکایت پیرمرد کشاورز مشخص شد که فرزندش  برنامه‌ای را تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی بارگذاری کرده و برای فعال سازی آن از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده است. به گزارش عصر یکشنبه پایگاه خبری پلیس، وی ادامه داد: با وارد […]

به گزارش صبح ساباط به نقل از ایرنا،سرهنگ مرتضی ابوطالبی افزود: در پی شکایت پیرمرد کشاورز مشخص شد که فرزندش  برنامه‌ای را تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی بارگذاری کرده و برای فعال سازی آن از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده است.

به گزارش عصر یکشنبه پایگاه خبری پلیس، وی ادامه داد: با وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود در این درگاه بعد از ۲۰ دقیقه با  هشت تراکنش این مبلغ که روز قبل به عنوان وام به حساب این کشاورز واریز شده بود به صورت غیرمجاز از حساب او کسر شد.

رییس پلیس فتا یزد اظهار کرد: افراد برای خرید اینترنتی به تارنماها و فروشگاه‌های مجاز مراجعه و اقدام به خرید کنند، زیرا افراد سودجو با تبلیغات اغواکننده اعم از پایین بودن غیر متعارف قیمت اجناس اقدام به تبلیغ و فروش کالاهای مختلف در فضای مجازی می‌کنند که کاربران را تحت تاثیر قرار داده و مسبب متحمل شدن ضررهای مالی غیرقابل جبران می‌شود.

ابوطالبی گفت: مردم برای انجام خریدهای اینترنتی به هیچ عنوان از لینک‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی ارایه  می‌شود استفاده نکنند  و برای انجام خرید از رمز پویا که مطمئن‌ترین راه برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران است استفاده کنید.

رییس پلیس فتا یزد گفت: ماموران همواره  آماده پاسخگویی به شهروندان هستند و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان ۶۰ درصد در شهرستان یزد زندگی می‌کنند.